HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

vrijdag 6 april 2012

Inspiratie | Licht

Advertorial


Licht is functioneel maar heeft natuurlijk nog een andere belangrijke functie: sfeer creëren! Het is dus geen overbodige luxe om wat tijd te investeren in het uitzoeken van mooie basis lampen die prettig licht verspreiden en passen bij de stijl van je huis. Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten. Nu het nieuwe seizoen is begonnen en we maar al te graag de tuin in duiken, is het handig om buiten wat fijne verlichting te hebben. Want naast dat het praktisch is, oogt het natuurlijk ook nog eens extra gezellig!


Buitenverlichting, de perfecte sfeermaker voor zomerse avonden!
Met de zomer voor de deur kunnen we onze tuinen binnenkort weer gaan omtoveren tot ‘tweede huiskamer’ zodat we lekker veel buiten kunnen vertoeven. Naast een comfortabele tuinset, een flinke berg kussens, een hangmat en de altijd gezellig ogende parasol willen we fijne verlichting nog wel eens vergeten. Jammer, want op zwoele zomeravonden na zonsondergang is het wel zo handig om nog iets te kunnen zien. Nog even lekker lezen, genieten van het aanzicht van je tuin of wat later dineren. Het gaat allemaal een stuk gemakkelijker met een beetje extra licht.

Een groot assortiment buitenlampen kun je vanuit je luie stoel bestellen en er is voor elke smaak en ieder budget wel iets moois te vinden.Kun je binnen ook nog wel wat extra licht gebruiken? Dan kun je even tussen de hanglampen rondneuzen!

Voor meer informatie en een zeer uitgebreide lampencollectie voor binnen én buiten kun je een kijkje nemen in de webshop van Rietveld lampen. Breng je liever een bezoekje aan de winkel dan kun je terecht op de Lelystraat 120 in Sliedrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten