HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

Mail & Win

Gek op leuke prijzen? Houd deze pagina dan goed in de gaten, want hier komen alle Coeur Blonde winacties op te staan! Bij iedere winactie staat precies wat je moet doen om kans te maken op de prijs. Als jij gewonnen hebt krijg je daar persoonlijk bericht van.

Wil jij een winactie opzetten met jouw webshop, merk of handmade creaties? Dan kun je een mail sturen naar sodifferentthanbefore@hotmail.com


Win een iPad/laptop sleeve!
Gehaakte items zijn hip! De laatste tijd spot ik tot mijn genoegen steeds meer (grof) gehaakte (woon)accessoires . Ik werd dan ook erg blij toen ik toevallig terecht kwam op de site van Alexandra: www.byalex.nl. Op deze site biedt zij beauties van handgemaakte gehaakte artikelen aan zoals sjaals, kussenhoezen, iPad & laptop sleeves, poefen, hoofdbanden, mutsen en zelfs bikini’s!

Dat Alexandra talent heeft zie je zo, want je wordt direct hebberig van haar creaties. Ik kan dan ook vol enthousiasme zeggen dat ik ontzettend leuk vind dat ik een van jullie blij mag gaan maken met een van haar producten: een sleeve voor je iPad of laptop! De winnaar mag kiezen uit de bovenstaande twee kleuren en kan in overleg met Alexandra zijn/haar voorkeur aangeven qua formaat.


Hoe maak je kans?
Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze eyecatcher is het beantwoorden van de volgende prijsvraag: welke grote hobby heeft Alexandra naast haken? Het antwoord kun je vinden op haar website en mailen naar: sodifferentthanbefore@hotmail.com. Zet als onderwerp neer: Bylalex en zet je naam en adresgegevens ook in je mailtje. Meedoen kan tot en met 6 mei 2012.


Wil je op de hoogte blijven van Byalex.nl dan kun je de Facebook pagina hier liken. Op de hoogte blijven van Coeur Blonde winacties en andere nieuwtjes kan via deze Facebook pagina.
---------------------------------------------------------------------------------------
Sinds deze week ligt er een gloednieuwe stationery collectie van Esprit in de winkel met papier- en schrijfwaren en bijpassende accessoires! Deze nieuwe collectie bestaat uit twee verschillende lijnen: de classic en de city lijn en Coeur Blonde mag maar liefst drie classic pakketten weggeven met daarin een hoes voor je iPad (of ander tablet) en een portemonnee! Deze en de andere producten uit de nieuwe collectie zijn nu ook te koop bij kantoorboekhandels en warenhuizen. 

Winnen
Helaas, deze winactie is afgelopen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------


De laatste tijd schreef ik al vaker over leuke canvas tassen met teksten erop en onlangs ontdekte ik weer een leuke webshop waar je dit soort eyecatchers kunt bestellen: Femz Fashion! Naast canvas tassen met teksten als Can't Afford a Birkin en Think Rich, Look Poor verkoopt deze shop onder andere portemonnee's, tassen van leer, iPhone hoesjes en sieraden. Zeker even een kijkje nemen dus!

Helaas, deze winactie is afgelopen!