HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

zondag 22 januari 2012

Een klein dingetje

Er is een klein dingetje dat ik even met jullie wil delen. Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe blog en kan inmiddels concluderen dat het een goede stap is geweest om onder een nieuw naam en met een nieuwe look verder te gaan met het delen van alles wat ik leuk, mooi, handig en inspirerend vind.

Maar het allerleukste aan het bloggen en een plekje op het World Wide Web hebben vind ik de reacties en trouwe bezoeken van een aantal mensen. Het geeft zo'n goed gevoel om enthousiaste reacties te ontvangen en te zien dat er mensen zijn (los van het feit of dat er nu veel of weinig zijn) die het leuk vinden wat je doet. Dat is voor mij echt ontzettend motiverend en daarnaast word ik er ook nog eens erg vrolijk van.

Hierbij wil ik iedereen die vaker langskomt, een of meerdere mailtjes of reacties heeft verstuurd of me op een bepaalde manier volgt bedanken. Zonder jullie bezoekjes, reacties en motiverende woorden zou mijn blog niet bestaan. Dus bij deze: bedankt, erg fijn!

3 opmerkingen:

 1. Je hebt gelijk, ik lees je al wat langer(op je oude stekkie al) en ik zal proberen wat vaker een comment te plaatsen. Ik vnd het ook altijd leuk als iemand bij mij een berichtje achterlaat!
  Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg je blog al heel lang, maar heb eigenlijk nooit gereageerd. Bij deze wil ik zeggen dat ik jou blog ontzettend inspirerend en overzichtelijk vindt. Ik volg je via Bloglovin, dus zodra er weer een update is klik ik die aan. Je post altijd van die mooie plaatjes en ontzettend originele webshops, super leuk! Lijk me ook leuk om wat meer van jou zelf te zien, zoals interieur of diy :). Wat Philly al zei : Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Philly en Bo,
  Wat een leuke berichtjes hebben jullie achtergelaten. Precies wat ik bedoelde eigenlijk :) Thanks voor jullie fijne woorden en @ Bo, leuk dat je ook aangeeft wat je nog leuke toevoegingen zou vinden, dat is goed om te weten. Fijne avond! Liefs, Elle

  BeantwoordenVerwijderen