HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

zondag 29 januari 2012

Coeur Blonde newspaper

Goed nieuws! We zijn begonnen aan de Coeur Blonde newspaper! Na een aantal flinke brainstorm-momenten hebben we heel wat pagina's in onze notitieboekjes gevuld met allerlei ideeën. Inmiddels een beetje teveel, want niet alles gaat in de krant passen en daarom zullen we dus een selectie moeten maken van de meest leuke en inspiratievolle items.

Afgelopen donderdag hebben we er al een paar uur aan gewerkt. Eerst het minst leuke maar niet onbelangrijke technische verhaal doorgenomen (aangezien het geheel natuurlijk aan een aantal specificaties moet voldoen) en daarna konden we starten met het creatieve proces. We hebben een groot deel van de voorkant af en een goede indeling gemaakt per pagina qua onderwerpen en ideeën.

Het leuke is dat, ook al zijn we nog maar net begonnen, ik er nu al veel voldoening en energie uit haal. Ik ben ook superbenieuwd naar het eindresultaat. Het streven is om 'm deze maand af te hebben zodat ie eind februari begin maart gedrukt kan worden. Spannend! I'll keep you posted.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten