HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

maandag 23 juli 2012

Food | organic dandelion tea

Onlangs viel mijn oog bij De Tuinen op een schattig doosje organic thee van Clipper. De verpakking was zo leuk dat ik al snel een doosje vast had om mee te nemen. Toch wilde ik eerst nog wel even weten welke smaak thee het eigenlijk was. Het bleek paardenbloem. Dat klonk niet heel aantrekkelijk... Toch was ik nieuwsgierig naar de smaak (en werd ik blij van het doosje) en besloot ik 'm mee te nemen. Ik kan nu zeggen dat ik daar geen spijt van heb. Wat een heerlijk theetje! Na wat google-en zag ik dat dit merk een breed assortiment thee aanbiedt (stuk voor stuk in prachtige doosjes). Zover ik weet helaas niet in Nederland te koop (bij de Tuinen hebben ze slechts twee smaken Clipper thee). Mocht je weten waar je ze kunt kopen dan hoor ik het graag! 

4 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Bij de RiodeBio in Utrecht (op de Adelaarstraat) verkopen ze heel veel soorten! En als je daar dan toch gaat shoppen, in de molen zit een practige bilogische slager (of ben je vegatarisch?!).

  Groetjes Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat is leuk om te horen! Dankjewel voor de tip! Bio slager klinkt ook goed, eet alleen amper vlees inderdaad ;-) Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elle! Wij verkopen 12 smaken Clipper Tea!!

  BeantwoordenVerwijderen