HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

maandag 7 mei 2012

We just want to spread happiness & inspiration! Help jij ons mee?


Binnenkort verschijnt onze zelfgemaakte krant: Coeur Blonde Newspaper! Een project waar we met heel veel plezier en liefde aan hebben gewerkt en dat we gestart zijn met als motto: We just want to spread happiness & inspiration!
De krant staat dan ook vol met dingen waar wij (en hopelijk jij dus ook) blij van worden en inspiratie uit halen. Kortom een verzameling van tips en ideeën op het gebied van DIY, food, beauty, fashion, body & soul, green, (web)shopping, travel, lifestyle & art. Het overkoepelende thema is lente/zomer. Vrolijkheid dus! Leuk om te weten is dat we alle teksten zelf hebben geschreven en de krant zelf hebben vormgegeven. Daarnaast zijn bijna alle beelden die we gebruikt hebben van ons zelf. 

Help ons mee en maak ook nog eens kans op de krant! :-)
Naast het zo leuk mogelijk uitwerken van het geheel, komt er bij het maken van een product natuurlijk nog iets anders kijken: het bekendmaken aan de buitenwereld. Want hoe bereik je nu precies de juiste mensen? Omdat jij daar misschien wel veel meer fantastische, grappige, opvallende en/of effectieve manieren voor kunt bedenken, willen we jou om hulp vragen. Jij kijkt er immers met een frisse blik tegenaan en hebt wellicht heel andere ideeën dan wij. En daar zijn we dus ontzettend benieuwd naar!

We willen iedereen dan ook vragen om met ons mee te denken en zijn/haar idee met ons te delen. Je mag jouw manier van promoten natuurlijk al (gedeeltelijk) uitvoeren (vinden we alleen maar leuk) maar je idee gewoon even op papier zetten vinden we ook super! Uiteraard worden de drie leukste/origineelste/vernieuwende ideeën en tips beloont met een exemplaar van de Coeur Blonde Newspaper! Enne, het hoeven geen grootste uitgebreide promotieplannen te zijn, elke tip is welkom! Je idee(en) en tips kun je mailen naar: coeurblondepaper@gmail.com. Liefs, Pip & Elle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten