HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

woensdag 5 september 2012

In beeld | een week in september

Ik heb weer wat leuke opdrachten afgerond en daardoor weer wat meer tijd om verder te gaan met Coeur Blonde (de blog, de webshop en de producten). Vandaag ben ik een dagje vrij en door mijn werkritme wordt ik dan bijtijds wakker. Prima, want met dit zonnige septemberweer heb ik graag iets aan mijn dag. Straks ga ik even naar de IKEA om sinds tijden weer eens rond te neuzen. Verder ga ik vandaag de berg tijdschriften lezen die er nog op me ligt te wachten, opruimen en verder met een aantal grafische opdrachten.
Gisteren een heerlijke avond gehad op het water. Samen met wat collega's hebben we ruim twee uur door de Amsterdamse grachten gevaren onder het genot van de zon, muziek, cocktails (die door een persoonlijke cocktailshake-boy ;-) werden gemaakt) en luxe hapjes. Kortom, ik houd het vakantiegevoel gewoon nog even vast!

Hierbij een aantal foto's van deze week. De decoratieve takken die ik met mijn dertienjarige nichtje maakte (echte takken met papieren blaadjes van gekleurd papier), mijn spelt volkoren penne met pompoen en het boottochtje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten