HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

zaterdag 30 juni 2012

NU te bestellen! | De Coeur Blonde Newspaper

Hola! Ik ben terug van een fantastische vakantie op Ibiza (daarover later nog een berichtje). Vlak voordat we vertrokken hadden Pip en ik de Coeur Blonde Newspaper naar de drukker gestuurd en we wisten dat hij klaar zou zijn zodra we thuis zouden komen. Bij thuiskomst zijn we meteen naar de doos gerend om deze te openen en het eindresultaat... Wat is ie mooi geworden! We zijn heeeeel blij met het eindresultaat.

Hoe kun je de Coeur Blonde Newspaper Summer '12 met 16 pagina's zomer-inspiratie bestellen? We zijn uit de prijs! De krant zal 5,95 euro gaan kosten. Hiervoor krijg je 16 tabloidpagina's vol zomerse inspiratie op je deurmat. Met bijna 100% eigen beeld waar wij supertrots op zijn. Thema's die aan bod komen zijn ☼ green ☼ hotspots ☼ DIY ☼ fashion ☼ body & soul ☼ food ☼ Madrid ☼ shopping ☼ collections ☼ lifestyle ☼ passions ☼ love ☼

Ben je inmiddels zo benieuwd en wil je hem bestellen? Stuur dan een mailtje naar coeurblondepaper@gmail.com. Zet daarin je naam en adres. Wij sturen je dan een mailtje terug waarin staat hoe je kunt betalen. Na ontvangst van de betaling sturen we de krant in een vrolijk pakketje naar je op.

De krant is ook in de winkel te koop en wel bij het fantastische mini warenhuis ID in Haarlem! (Schagchelstraat 7).

Wij hebben zo'n zin in de zomer en hopen met de krant onze positive summer vibe ook op jou over te brengen! En we zijn super benieuwd wat jullie ervan vinden want wie weet komt er nog één aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten