HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

zaterdag 10 maart 2012

Coeur Blonde | updateMijn webshop
Nieuwe dingen zijn vaak leuk (en spannend) en op het moment staan er een aantal 'voor de deur'. Allereerst is er een zeer professioneel iemand aan mijn webshop aan het bouwen waar ik ontzettend blij mee ben! (Zowel dat er nu daadwerkelijk een begin is gemaakt aan mijn idee als dat ik hulp heb van iemand die er heel veel, of naar mijn idee eigenlijk 'alles' van weet - heel fijn!!). Het heeft naar mijn zin te lang geduurd (van idee tot uiteindelijk resultaat), maar goed, ook al is het langzamer gegaan dan dat ik wilde, die webshop komt er gewoon! :) Zo, het voelt fijn om dat op deze manier eens (naar mezelf vooral) uit te spreken.

Een nieuwe baan
Verder begin ik aankomende maandag aan mijn nieuwe baan. Erg spannend en natuurlijk even wennen om plots echt lange weken (ik ga 40 uur werken, iets dat ik nog niet eerder voor langere tijd heb gedaan) te gaan maken, maar ik heb er ontzettend veel zin in!

Coeur Blonde blog
Waarschijnlijk zal ik door de bovenstaande dingen iets minder tijd aan Coeur Blonde kunnen besteden dan dat ik nu doe, maar ik ben zeker van plan om zoveel mogelijk ideeën, tips, aankopen en andere leuke dingen te blijven plaatsen.


Coeur Blonde newspaper
Ook zijn we nog steeds bezig met de inspiratie-krant! Stapje voor stapje begint de inhoud steeds een beetje meer vorm te krijgen. Tussen alle andere activiteiten en verplichtingen door schrijven werken we zo nu en dan weer wat artikeltjes rondom de onderwerpen die we hebben bedacht en proberen we het geheel zo leuk mogelijk vorm te geven. Wanneer de krant precies klaar zal zijn weten we helaas nog niet maar ik denk dat dit april gaat worden. Nog niet eerder over de krant gelezen op mijn blog maar wel benieuwd? In het kort wordt dit een echte krant die vol staat met inspiratie op het gebied van: food, fashion, beauty, music, mindfulness, eco, living, art, body & soul & shops. De krant is 100% gevuld met leuks en bijna alles wat er in staat is niet aan tijd gebonden, waardoor je er op ieder moment inspiratie uit kunt halen. Het tijdloos zijn en de (naar ons idee) aansprekende vormgeving maken de krant tot een aantrekkelijk en handig product om te bewaren :)

Springtime!
Ook kan ik niet wachten op iets anders nieuws: het nieuwe naderende seizoen. De lente is mijn favoriete seizoen (zeker de afgelopen paar jaar waarbij de lentes mooier waren dan de zomers) waarbij ik echt zoveel vrolijker ben door het zonlicht, de blauwe lucht en alle verse groene blaadjes en prachtige bloesems aan de bomen. Van mij mag de lente dus zo snel mogelijk beginnen! I'm ready! ;-)

Madrid
Ook ga ik volgende week nog even een stad bezoeken waar ik nog nooit ben geweest: Madrid! Het weer is daar op dit moment goed, dus ik hoop op een zeer zonnig welkom volgende week. Zoals je wellicht weet ben ik gek op Barcelona en heb ik daar ook een tijdje gewoond, en ik heb dan ook zo'n vermoeden dat Madrid mij ook wel goed bevalt. Ik heb in ieder geval al heel wat leuke tips gekregen en ook de Momedia gids 100% Madrid ligt al klaar. Cultuur opsnuiven, wandelen, shoppen, hopelijk in het zonnetje zitten, inspiratie opdoen en relaxen. I can't wait! Ohja, nog leuke tips? Ik hoor ze graag!  sodifferentthanbefore@hotmail.com Headers, buttons, collages, visitekaartjes en ander grafisch design.
Op het moment heb ik net weer een header opdracht afgerond en ben ik bijna klaar met een vergelijkbare opdracht. Ik heb dus weer tijd om aan de slag te gaan met grafische opdrachten. Heb jij iets nodig en wil je dat ik dit voor je maak? Of wil je hier iets over vragen? Stuur me dan gerust een mailtje via: sodifferentthanbefore@hotmail.com 


1 opmerking:

  1. Wat een heerlijk gevoel is het als er allemaal leuke, spannende dingen voor de deur staan! Wat voor baan ga je beginnen?

    Succes met alles! xoxo Esther

    www.refreshbug.com

    BeantwoordenVerwijderen