HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

vrijdag 2 maart 2012

Book to Buy | Taschen city box
Zelf heb de salontafel variant van Taschen's Paris, een groot boek met daarin de mooiste en leukste hotels, winkels en restaurants. Een prachtige uitgave maar helaas niet geschikt om mee te slepen tijdens een stedentrip (al heb ik het wel een keer gedaan, haha!).

Taschen heeft daar iets leuks op bedacht: een box met kleine boekjes die dezelfde inhoud bevatten! Net kwam ik 'm tegen in de leuke webshop A day with Kate (zeker even gaan kijken want er worden erg leuke spulletjes verkocht). In de box zitten per stad (Parijs, Berlijn, New York en Londen) drie boekjes (hotels, restaurants en shops) die je wel gemakkelijk kunt meenemen tijdens een bezoek aan een van deze steden!

Extra leuk: de boeken, en dus ook deze kleine boekjes, zijn prachtig vormgegeven met mooie kleuren, illustraties en foto's. Bestellen of meer info? Klik dan hier. De box kost € 39,99.

1 opmerking:

  1. Vond vandaag een oude Miljonair (tijdschrift) met een heel lang interview met de man van Taschen... Grappig om nu hier er over te lezen...

    BeantwoordenVerwijderen