HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

maandag 15 oktober 2012

Coeur Blonde | Een nieuwe site!


Zoals ik al eerder schreef was ik al een tijdje bezig met nieuwe creatieve plannen. Een daar van heb ik (samen met Pip) inmiddels gerealiseerd: een nieuwe blog met daarop alle dingen die wij leuk, mooi, fijn en inspirerend vinden. Kortom: a place to share all the things we love! 

WWW.COEURBLONDE.COM

Omdat we allebei gek zijn op beeld wilden foto's en illustraties een grote rol laten spelen. Dat is gelukt, de homepage van onze nieuwe site bestaat uit alleen maar beelden! Door met de muis op een beeld te gaan staan verschijnen de titel en de eerste paar zinnen van een bericht. Vervolgens kun je doorklikken (op de titel) om het  gehele artikel te bekijken. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden (leuk als je dat ons hier of daar laat weten!)

Je kunt alles rondom Coeur Blonde (tips, blog berichten, grafische vormgeving, nieuwe Coeur Blonde producten, de webshop, markten waarop wij staan met onze producten etc) voortaan vinden op: www.coeurblonde.com. We hopen je daar te zien!

Liefs, Elle

P.S. je kunt Coeur Blonde ook vinden op Facebook, Twitter, Pinterest & Instagram (onder de naam: coeurblonde).
P.P.S. We hebben op dit een leuke Facebook winactie om te vieren dat onze site live is. Leuk als je meedoet!

1 opmerking:

  1. WAUW!!
    super leuk blog!
    zeker de opmaak en zo...!
    http://vanilleklokje.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen