HOME   newspaper  webshop  needsomething  mailenwin  aboutandcontact  twitter  facebook 

woensdag 21 december 2011

Welkom op mijn nieuwe blog!

Leuk dat je er bent! Na twee jaar bijna dagelijks berichten te hebben geplaatst op mijn blog www.little-dnll.blogspot.com werd het tijd voor iets nieuws, en ja, daar heb ik best goed over nagedacht want in een aantal opzichten is het niet zo'n handige stap...

Na twee jaar bloggen is iedereen natuurlijk gewend aan de naam LittleDNLL en door te stoppen verlies ik eigenlijk alles wat ik ruim twee jaar lang heb opgebouwd (al ben ik uiteraard van plan om dit in een veel hoger tempo opnieuw op te bouwen, hihi). Daar staat tegenover dat ik mijn blog gestart ben met als belangrijkste doel: er plezier aan te beleven. Dit is ook nu nog steeds de reden waarom ik blog. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en kan er veel dingen van mezelf in kwijt. Natuurlijk is het fijn om een leuk aantal bezoekers en volgers te hebben, maar die cijfers zijn eigenlijk pas echt van belang als je geld aan je blog wilt verdienen, en dat is tot nu toe nooit mijn doel geweest. Kort gezegd is er dus geen enkele reden om niet mijn gevoel te volgen.

Et voila, nadat ik dit besluit eenmaal had genomen ben ik vol enthousiasme begonnen aan deze nieuwe blog: Coeur Blonde (voor iedereen onder ons die op school een pesthekel had aan Frans, dat betekent Blond hart). Inderdaad, ik heb dus afscheid genomen van LittleDNLL. Al is dat denk ik niet de grootste verandering want dat is naar mijn idee de layout. Deze is compleet anders. Het gezellige rommelige kleurrijke (ietwat drukke) design heeft plaatsgemaakt voor rustig wit. Ik wil de basis bewust rustig houden zodat het beeld (dat ook een stuk groter en duidelijker wordt dan voorheen) meer tot zijn recht komt. Nu is het nog een beetje kaal maar ik zal aan de zijkant weer wat gezellige dingetjes gaan neerzetten de komende tijd en naarmate ik meer berichten plaats zal het geheel en het archief ook steeds weer wat voller worden.

Of de inhoud ook zal veranderen? Ja en nee. Je kunt zeker heel veel van hetzelfde verwachten en ik zal nog steeds aankopen, foto's, boeken tips, quotes en shoptips etc plaatsen. Wel wil ik wat nieuwe dingen toevoegen en wat oude onderdelen verbeteren/uitbreiden. Maar goed dit zul je allemaal gaan zien want ik ga er natuurlijk vanuit dat je af en toe eens even komt gluren ;)

Het wordt inmiddels een vrij lang bericht, dus tijd om af te ronden. Ik hoop dat je ondanks het nieuwe jasje nog steeds blijft langskomen en ik ben erg benieuwd naar je reactie(s) op zowel mijn nieuwe site als op de berichten die ik plaats. Schroom dus niet om iets van je te laten horen, want dat vind ik alleen maar leuk! :)

3 opmerkingen:

 1. Heel veel succes met Coeur Blonde .
  Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Veel geluk en plezier met je nieuwe blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er gaaf uit! Ik blijf je volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen